Over Akyla

Al meer dan 20 jaar dé partner voor automatisering in de flexbranche

Jullie missie is onze missie

Al meer dan 20 jaar helpen wij uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbureaus bij het automatiseren en optimaliseren van tijdrovende en repetitieve werkprocessen. Dat begon vanuit het ontwikkelen van een volledige urenregistratiesysteem, e-UUR, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volledige software oplossing voor het automatiseren van alle processen in de midoffice. 

Techneuten met een blik op de toekomst

Gekscherend worden wij de techneuten club op de markt genoemd. Iets waar wij trots op zijn. De snelle en vele veranderingen in de uitzendbranche vragen om een continue focus, diepgaande technische kennis en een analytisch vermogen om complexe problemen snel en efficiënt op te lossen. Onze passie voor het vak in combinatie met 20 jaar ervaring in de branche zorgt ervoor dat wij de ideale partner zijn voor flex organisaties die willen groeien. 

Gebruikers
0 K+
Jaar branche ervaring
0 +
Jaarlijkse urenverwerking
0 M+
Partners
0 +

Onderdeel van

Sinds juni 2022 zijn wij onderdeel van Textkernel. Textkernel is een internationaal leider in AI-gedreven oplossingen voor analyseren, gegevensverrijking en het matchen van mensen en functies. Textkernel zorgt ervoor dat duizenden wervings- en uitzendbureaus, werkgevers, vacaturesites, HR-softwareleveranciers en plaatsings- & herplaatsingsbureaus wereldwijd slimmer en effectiever kunnen werken door efficiënties in het HR- en wervingsproces te creëren.

Textkernel heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en satellietkantoren in Frankfurt, Parijs en de Verenigde Staten. Inclusief Akyla heeft de groep ca. 175 mensen in dienst.