Urenregistratie

100% digitale urenverwerking

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Please select listing to show.
Gebruiksvriendelijk

Uren verwerken en accorderen

De urenregistratie maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en 100 % digitaal uren te verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk,maar uiteraard ook in de app die jij, jouw flexkrachten en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Ons platform is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de flexbranche. Daarmee is het overtypen van handgeschreven urenbriefjes écht verleden tijd.

Ook het accorderen van urenbriefjes is eenvoudig. Inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit hun mailbox urenbriefjes goedkeuren.

Kom klantwensen tegemoet

Proces op maat per inlener

Eén van de meest gewaardeerde mogelijkheden met het platform is dat je gemakkelijk aan de wensen van jouw inleners kunt voldoen. Je kunt namelijk per inlener het proces op maat inrichten. Die flexibiliteit geeft jou een streepje voor op concullega’s.

Gebruiksvriendelijk

Uren verwerken via app

Met de app kunnen je flexkrachten eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om onkosten te declareren.

In eigen huisstijl

Foto's maken en uploaden

Push notificaties

Volledig compliant

Automatisch uren-ontrafeling

Wil je de foutgevoeligheid tijdens het verwerken van uren verlagen? Akyla biedt hiervoor genoeg mogelijkheden. Het platform voor flexwerk gaat namelijk verder dan alleen urenregistratie. Zo kun je alle urenbriefjes ook automatisch volgens de cao’s en inlenerbeloningen ontrafelen. 

Uren import functie

Met één druk op de knop alle uren en onkosten importeren

De urenimporttool maakt het mogelijk om, onafhankelijk van de opmaak van het bestand, met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit bijvoorbeeld Excel of CSV-bestanden te importeren in e-UUR.

Zo kun je snel en zonder te hoeven overtypen je uren en/of onkosten verwerken. Dit zorgt ervoor dat je foutenmarge sterk gereduceerd wordt en je achteraf geen correcties meer uit hoeft te voeren.

Volledig compliant

Grip op je processen met rapportages

Met de uitgebreide rapportages  heb je voortdurend inzicht in onder meer het aantal gewerkte uren van al je flexkrachten, de openstaande of te laat aangeleverde urenbriefjes, goed- en afgekeurde urenbriefjes, tarieven en verlof- en ziekte-uren.

Je kunt je rapportages precies op maat inrichten, namelijk door verschillende filters te gebruiken en die filters ook op te slaan. Zo heb je altijd snel inzicht in voor jou gewenste informatie. Je kunt onder meer filteren op project, tarief, urensoort, kostenplaats, afdeling, flexkracht, inlener en periode.

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van grote volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface. 3rd party integratie en maatwerk ontwikkeling.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Bedien meer klanten met dezelfde mensen

Bewezen features voor Urenregistratie

Al meer dan 20 jaar werken wij aan het midoffice platform voor de flexbranche. Deze features zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten en vertegenwoordigen daarmee de grootste behoeften voor automatisering in de flexbranche. 

Please select listing to show.
Please select listing to show.
Please select listing to show.

Werkwijze

Onze specialisten helpen je bij elke stap

Migreren naar een (nieuwe) applicatie heeft impact op je organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid verzorgen wij dagelijks implementaties. We ondersteunen je stap voor stap bij de migratie. 

Erica

Implementatie consultant

Jaar ervaring in de flexbranche
0 +
Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Please select listing to show.

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend