Koppeling - Nmbrs

Nmbrs

Het is mogelijk om Nmbrs te koppelen met e-UUR. Zo regel je het hele traject vanaf sollicitatie tot aan het versturen van de loonstrook via één online platform.

Door middel van een API koppeling is het mogelijk om automatische en/of handmatig gegevens uit te wisselen tussen Nmbrs en e-UUR. Na inrichting kun je vanuit Nmbrs bedrijven, afdelingen, medewerkers, urentypes en loonstroken uitwisselen. e-UUR zal vervolgens na uitwisseling de gewerkte uren, in de vorm van een urenbriefje, terugkoppelen naar Nmbrs. Dit doet e-UUR in de vorm van gewerkte uren, gewerkte dagen en de verschillende looncomponenten.

Ben je geïnteresseerd in een koppeling tussen Nmbrs en e-UUR? Akyla kan je helpen deze koppeling te realiseren. Vraag dan een online demo aan, we laten je (vrijblijvend) in een paar minuten zien wat de mogelijkheden zijn.

Nmbrs
Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van de HR- en payroll software van Nmbrs ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgt Nmbrs ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend. Deze focus staat samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continu innovatie aan de basis van de Nmbrs software.

Meer Koppelingen

Akyla koppelt ook met:

Please select listing to show.

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend