Akyla en Carerix werken samen voor een naadloze verbinding tussen front en midoffice

Hans de Groot, CEO Carerix:  “Ons partnership tussen Akyla en Carerix biedt recruitment organisaties en afdelingen de mogelijkheid om gebruik te maken van een naadloze verbinding tussen front- en midoffice. Twee geïntegreerde systemen waarbij je kunt beschikken over het beste van beide werelden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!”

Akyla CEO: Martin Schievink ziet veel voordelen voor recruitment organisaties door het partnership. “Door de integratie van Carerix en de Akyla software wordt het gat tussen het front- en midoffice gedicht waardoor er veel efficiënter gewerkt kan worden en fouten worden voorkomen. Daarbij komt dat Carerix net als Akyla een best of breed software leverancier is en we elkaar ook internationaal kunnen versterken.“

Wat doet Carerix

Carerix is een internationaal georiënteerde organisatie die zich specialiseert in het leveren van cloud-based recruitment software (Applicant Tracking System & Customer Relationship Management) Carerix vormt voor klanten het hart van hun recruitmentactiviteiten.

Carerix software wordt toegepast binnen de recruitment industrie op gebied van uitzenden, werving & selectie, detachering en corporate recruitment. Carerix heeft een divers partner ecosysteem met verschillende oplossingen en integraties.

Wat doet Akyla

Akyla is dé specialist als het gaat om flexibele midoffice oplossingen waarmee het beheer van o.a. flexwerkers efficiënt wordt ondersteund. Het bedrijf biedt innovatieve portal en app oplossingen die klanten ontlasten met de administratieve processen die horen bij het beheer van medewerkers. Akyla heeft een loyale klantenbasis van meer dan 200 uitzendorganisaties, payrollers en HR-dienstverleners in de Benelux en Scandinavië.

Ook interessant:

Service desk

Kennisbank

De kennisbank bevat artikelen die je ondersteunen bij het gebruik van e-UUR. 

Workshops

Haal het maximale uit e-UUR en meld je aan voor een workshop. 

Meer uit e-UUR halen?

Onze Customer Success collega's denken graag met je mee!