Akyla e-UUR en Caoloon.com slaan handen ineen

“De wens voor de integratie komt rechtstreeks uit de flexbranche”, vertelt Martin Schievink, directeur van Akyla. “Het draagt namelijk bij aan het juist toepassen van de inlenersbeloning – iets wat verplicht is, maar zeker niet altijd gemakkelijk. Om de inlenersbeloning goed toe te passen moet er namelijk gekeken worden naar de specifieke regelingen bij de opdrachtgever – zoals het juiste bruto uurloon, vergoedingen, bonussen en pauzeregelingen – maar nog belangrijker er moet ook gekeken worden naar de geldende cao. Aangezien Nederland ruim duizend cao’s telt die gemiddeld eens in de drie jaar wijzigen geldt: hoe meer opdrachtgevers met verschillende cao’s, hoe ingewikkelder het is om de inlenersbeloning juist toe te passen.”

Onkostenvergoedingen, toeslagen én bruto uurloon berekenen

Dankzij de samenwerking met Caoloon.com is in Akyla’s online platform e-UUR nu vrijwel alles te regelen voor de inlenersbeloning. De cao’s zijn in een overzicht geplaatst in e-UUR en men kan het bruto uurloon nu berekening in de onboarding. Zo is het direct inzichtelijk wat een flexkracht gaat verdienen.”

En om het plaatje compleet te maken kan e-UUR gecombineerd worden met Xplican, onze eigen cao-ontrafelaar. Xplican automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan flexkrachten o.b.v. de geldende cao’s. En nu klanten in de onboarding het bruto uurloon kunnen berekenen en daarnaast de juiste toeslagen en vergoedingen kunnen toepassen zorg je er eenvoudig voor dat flexkrachten altijd het juiste betaald krijgen.

Ook benieuwd naar de nieuwe Caoloon integratie?

Mail naar sales@akyla.nl of bel 053 483 75 38

Over Caoloon.com

Caoloon.com is een online tool die intermediairs ondersteunt bij het toepassen van de juiste beloning voor hun flexkrachten. De tool verwerkt data uit een cao, zodat uitzendbureaus deze op een snelle en duidelijke manier overzichtelijk kunnen verwerken in hun werkprocessen. Kijk voor meer informatie op caoloon.com.

Over Akyla

Akyla helpt uitzenders, payrollers en detacheerders om hun dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren. Zo ervaren zij meer flexibiliteit, snelheid en gemak en houden ze onderaan de streep meer tijd over en kunnen ze zo met dezelfde mensen meer bereiken. Dit doet Akyla door klanten te voorzien van hun eigen platform, volledig in hun huisstijl. In dat platform kunnen zij geautomatiseerd kandidaten werven en selecteren én efficiënt kandidaten, flexkrachten, inleners en bemiddelaars managen. Kijk voor meer informatie op akyla.nl.

Ontdek de onboardingmodule

Ook interessant:

Service desk

Kennisbank

De kennisbank bevat artikelen die je ondersteunen bij het gebruik van e-UUR. 

Workshops

Haal het maximale uit e-UUR en meld je aan voor een workshop. 

Meer uit e-UUR halen?

Onze Customer Success collega's denken graag met je mee!